imperial eagle
Steun de natuur langs onze route met een bijdrage per kilometer die we fietsen! Stort een bijdrage op rek.nr. 9933 van Natuurmonumenten o.v.v. Fietsen voor de keizerarend. En zeg het voort!
Meer info?  Klik op Sponsoring 
stork 

birds
Klik op Sponsoring  

lammergier

kleinst

Steun de natuur langs onze route: Sponsor ons per kilometer!

Wat we heel graag willen is  de beheerders van de beschreven gebieden een financieel en moreel hart onder de riem te steken. Daar hebben we steun bij nodig. Ons verzoek is om ons te “sponsoren” door een bedrag per km over te maken. Uitgaande van een fietstocht van 3500 km.  De “draagkrachtigen” één of meer centen per gefietste kilometer? De minder “draagkrachtigen” , studenten enz. een halve Eurocent? Een ander bedrag? We zijn overal blij mee! Het zal geweldig zijn om namens heel velen aan de gedreven  natuurcollega’s van de beschreven projecten een financiële bijdrage te kunnen overhandigen. Een bijdrage in de kosten van bescherming en beheer van “hun” (en in Europees perspectief: “onze” ) natuur. Voor de keizerarend in Bulgarije, de bevers en de otters  langs de Slowaaks/Hongaarse Donau en de unieke planten van de zoutmeren in Noord-Servië!
Ten overvloede: alle kosten die de reis zelf betreffen (uitrusting, eten, overnachtingen, terugreis via Turkije, Griekenland en Italië) betalen we zelf. En natuurlijk hebben we zelf ook een bedrag aan de projecten geschonken.
Bijdragen kunnen gestort worden  op rek.nr.9933 van Natuurmonumenten te  ’s Graveland, o.v.v. Fietsen voor de Keizerarend.
Deze bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar.
Daarnaast helpen jullie ons geweldig door ook anderen op onze actie attent te maken!!
Wat staat er tegenover

De stand

Tot 1 juni is er al meer dan 3500 euro bijeen gebracht aan concrete giften en toezeggingen. De directie van Natuurmonumenten heeft daarbovenop 1 euro per km toegezegd voor de steun aan onze collega's in Slowakije, Servie en Bulgarije. Totaal dus ruim 7000 euro Geweldig!